Inge

Gonny Rosendaal zijkant

Leuk spelletje triathlon

Even voorstellen: Inge Heus
“Vijf jaar geleden heb ik kennis gemaakt met de triathlon sport. Wat een uitdagend spelletje! Ik had er wel van gehoord, maar nooit bedacht dat ik het zelf ook zou kunnen. Als mensen mij vragen welk onderdeel ik het leukst vind, dan weet ik dat eigenlijk niet goed. De afwisseling en combinatie van de drie sporten maakt het juist zo bijzonder en leuk!
Alweer vier seizoenen is er gestreden in de Eredivisie Triathlon. Met veel plezier heb ik de afgelopen drie jaar met het team van de Dolfijn geracet in deze spectaculaire teamcompetitie. Racen met een team is echt ongelooflijk gaaf en geeft nog weer een extra dimensie aan de sport. Samen er voor gaan en elkaar versterken of elkaar er doorheen trekken als het even minder gaat.
Dit jaar kwam Ask4benefits-Kijani in de eredivisie er bij. Een team van enthousiaste meiden; het plezier en saamhorigheid straalt er van af. Gaaf om te zien! Ik had niet verwacht dat ik gevraagd zou worden om het team te versterken. Tja, toen moest ik kiezen en daar ben ik niet zo goed in. Ik wilde wel graag bij Ask4benefits-Kijani horen, maar het loslaten van het Dolfijn team vond ik moeilijk. De sportieve uitdaging bij Ask4benefits-Kijani, het enthousiasme, gezelligheid en organisatie van het team, trokken mij over de streep.
Kom maar op met het nieuwe seizoen Eredivisie! Ik heb heel veel zin in om samen te trainen en te racen!”