Rogelli Sportswear ondersteunt sporters door het bieden van betaalbare, functionele en modieuze sportkleding en accessoires voor o.a. hardlopen, fietsen, triathlon en fitness.

Daarnaast is Rogelli specialist in het creĆ«ren van customized teamkleding voor fietsen, hardlopen en triatlon, deze kunnen al vanaf 1 stuk worden afgenomen.
Rogelli is opgericht door oud geletrui-drager Rini Wagtmans en biedt meer dan 40 jaar vakmanschap en kennis met roots in ItaliĆ«.
Het kleding aanbod is divers. We bieden veel basis kleding, maar ook kleding met een speciaal design en de juiste functionaliteiten. Als onze producten zijn quickdry, anti-odor, lichtgewicht en ademend. Verder zitten de volgende functionaliteiten in ons DNA en zijn deze de bouwstenen van onze collectie. Reflectie, waterafstotend, windproof, siliconenstrips, platte naden, 4 way stretch en strategische ventilatie.

Ook is het mogelijk om je fiets of hardloopkleding geheel te personaliseren via onze teamwearwebsite. Rogelli Custom

We vinden het belangrijk ons steentje bij te dragen en werken daarom samen met verschillende initiatieven zoals de Muskathlon en sponsoren cycling team Jo Piels en triathlon teams Trimates en Kijani. Samen met hen kunnen de we de kleding nog beter afstemmen op de wensen van de sporters.

We streven ernaar  iedereen optimaal van zijn of haar sport te laten genieten door modieuze betaalbare sportkleding aan te bieden.

Voor info ga direct naar rogelli.com

#enjoythedistance

Rogelli site