Trudy

Kijani simone zij zw

 Het plezier in triathlon staat bij mij voorop. Met Kijani wil ik graag de uitdaging aan om samen het beste uit elkaar en het team te halen. 

“Toen ik hoorde dat ik mij mocht aansluiten bij Kijani was ik verrast en ontzettend blij. Ik hoop van de Kijani atleten veel te mogen leren. Met dit team hoop ik een fantastisch mooi seizoen tegemoet te gaan waarbij we elkaar kunnen helpen en ondersteunen.”

“In principe wist ik weinig van triathlon, totdat ik in 2008 voor het eerst een triathlon in mijn woonplaats Surhuisterveen deed. Vanaf mijn 8e tot mijn 20e heb ik altijd met veel plezier gevoetbald. Eén keer per jaar deed ik samen met vrienden/familie mee aan de plaatselijke triathlon.”

In 2012 is Trudy Veenstra gestopt met voetballen en is serieuzer gaan trainen voor triathlon. In die periode heeft Trudy ervaren hoeveel plezier ze daarin had. “Mijn lichaam is de afgelopen 2 jaar ontwikkeld en ik ben veel sterker geworden. Dit heeft geresulteerd in een goed seizoen.”

“Het plezier in triathlon staat bij mij voorop. Met Kijani wil ik graag de uitdaging aan om samen het beste uit elkaar en het team te halen.”

In het dagelijkse leven werkt Trudy als fysiotherapeute. “Dit werk doe ik met veel passie. Tegenwoordig is het wel spannend om voldoende werkuren te vinden.”